Blider


BB kläderna som ska med till förlossningen



Bilder vecka 33


Mödravården och babysaker

Vilken dag igår alltså. Var ju på mvc och min dotter följde med. alla som läser vet ju hur illa de är med min fog lossning. Jag bestämde mig för att vi snabbt skulle ta bussen. De är ju ändå inte så varmt ute och blir heller inte så varmt på bussen så jag trodde inte det skulle vara några problem för min dotter att åka. det tar ju max en kvart. Men det fick jag snart ångra att jag ens tänkt.
Efter fem minuter la min dotter en sprut spya över hela mig och sig själv. Jag grabbade tag i en påse vi hade i vagnen och resten kom i den :(
Jag fick så dåligt samvete och hade gråten i halsen när vi steg av bussen. Stackars lite..

In på sjukhustoaletten och tvätta av de värsta. Upp på mödravården och där Brast jag i gråt inför min barnmorska. Hon var så snäll och tillmötesgående och gav oss en hel bibba med sjukhus kräkpåsar vi kunde ha i vagnen.

På Mödravården gick det bra.. hjärtljuden låg på 127 sla. jag blev lite rädd efter som jag själv tyckte de lät förskräckligt lågt. Hon sa att de var hur fint som helst och att deras gräns låg på 120.
Symfmåttet eller vad de heter låg på 30cm :) Och hon sa att jag följer min tillväxt jätte bra.

Värdena hade skjutit i höjden och var super bra. De blev jag förvånad över men självklart nöjd :)

Efter besöket gick vi in på apoteket och köpte åksjuk medicin och alvedon. Sen vidare ner till stan. Ingen i dee att sätta oss på en buss igen .. lillen fick yoggie och jag hade en drick yoggie med mig också..

Barneshus var vårat mål. skulle köpa lite saker till bebis.
Och det gjorde vi.

Sen träffade vi N på stan och tog en lunch. då blev min dotter getingstucken i munnen och bara skrek. Vi sprang upp till vårdcentralen där vi fick vänta i över en timme innan det var vår tur. Hon fick tavegyl mot sticket så det hämtade vi på apoteket innan vi gick hem..

Gud alltså..
Vilken dag..

så här ser det ut i mitt sovrum för tillfället. Har inte ställt i ordning något än. Men det kommer, de lovar jag..

 

 

 


Mvc i dag, deppig i kroppen

Jag blä det stämmer. Sandra känner sig ledsen ensam och kall. Jag ska till mvc i dag. Hoppas lust och glädje kommer tillbaka av det. Inget känns särskilt roligt. Och nervös för förlossning och hur allt blir efter bebis är här. Då menar jag inte min anknytning till barnet. Utan alla problem som kommer komma till ytan. Då blir det ju aktuellt att göra faderskaps utredning. Och de måste mitt x bli informerad om. Han som mest av allt inte vill det här. Och han kommer bli galen.

Kommer han åka hit och skrika och gapa? Kommer han bete sig på stan om han ser oss? Kommer han göra mig illa? Kommer han hitta på saker om mig eller kommer allt gå bra. Kommer han vända och ta sitt ansvar?? Har han hunnit tänka under dessa månader eller är han fortfarande lika förbannat arg på mig?

Jag vill bara att alla ska vara glada och tycka om varandra och behandla alla väl.. jag vill inte skada någon lika lite som jag vill att någon ska skada oss. Jag vill leva i frid och vill inte gräva upp någon strids yxa. Jag vill att allt går bra och att de här blir ett bra minne för resten av livet.

Gud vad jag vill!!


Emilia data målningar 20100821

 


Full vecka 31

Ja nu minsan hahaha.. Är jag inne på 32:andra veckan. Jag är vaken min dotter är vaken och bebis är vaken. Lilla liv som du trilskas på nätterna. Nu har min dotter också känt armbågar eller fötter på den lilla i magen. Det känns tydligt nu :) Gull
Jag sover utmärkt, finns inget att klaga på länge. Hoppas det håller i sig så också. Jag längtar till förlossningen även om jag är rädd för smärtan. Men min  TANKE SÄGER MIG DEN ATT MAN ÄR I ALLFALL INTE I FULLT MEDVETANDE SÅ TIDEN DEN BARA GÅR OCH VIPPS ÄR BEBBEN UTE. 
Jag bara hoppas nu som jag skrivit så många gånger förut att allt går som det ska.

Jag min inköp till bebis är änu inte slutförda. men känner ingen  större stress för det. Skulle den komma nu har jag allt jag behöver och saker som fattas kan man göra provisoriska så länge så det är gnaska lungt :)

Jag är glad i dag. Känner mig full av liv. Och det känns skönt roligt och underbart..
Lite bilder från igår kanske :)











Blivande stora syster och bebismage 2010-08-20


Och så vill jag dlea en fin bild igen


Änu en vecka har snart gått

Och på Lördag har jag gått 31 fulla veckor. Jag kommer ihåg från tidigare graviditeter att sista månadern går jäääättteee långsamt. Får se om det gör det nu med. Just nu tycker jag tiden går framåt iallfall. Men det tror att det har och göra  med att jag går i skolan och har något att göra om dagarna. Jag vet inte..
Jag mår iallfall bra och sover hyfsat bra igen. Matlusten är inge vidare och har inget sug efter något. Tycker i o försig det är konstigt men men..
Tog lite bilder i dag.. Tröttis bilder
30 plus 5






Måste bara dela en bild :P


Jonathan vs PAPPA

Nu är resan beställd :) jag och min dotter åker till min son och hennes bror den 4 September och stannar en vecka :)
Längtar sååå mycket efter honom nu och vill höra om allt hur det var första riktiga skol året soom gott. Man missar mycket när man bor långt bort :/

Vi ska sova hos farsgubben också såå klart :D Äntligen kommer jag ner igen !!!!
Längtar!!

Vecka 30 plus 1

Hur mår jag? Jo vars, ont som vanligt men över förväntan bra. Har lite för verkar om kvällarna och i bland gör dem ont som starka mens smärtor.
Den 27 Augusti ska jag till mvc igen. jag äter järn och det fungerar bra. bara magen som blir kass och de är lite jobbigt. Vet inte när jag var "härdad" där bak haha. Men jag mår inte direkt dåligt av det så jag låter de vara som de är.
Babyn är livlig i magen på kvällarna och här om dagen tror jag att jag kände des fot med min hand i sidan :) så gulligt och så liten. Den gillar att ligga på snedden i magen då skarpa bulor klart kan kännas i sidorna.
Hallsbränna är en del av mina kvällar och matlusten är si och så.. Må sista tiden gå fort nu :D


Festival Min dotter Nöjd

Hon hade de så roligt igår mitt lilla hjärta. Vi kom ner på stan vid tre tiden och gick och kikade runt. Hon började sin Tivoli tur  med att vinna en nalle.
Det var vints varje gång på den. Tänkte lika bra så hon fick vinna något och inte bli besviken :)



Efter en lyckad vinst och lite popcorn gick vi i sammlad trupp vidare genom tivolit och köpte ett lite häfte biljetter till barn karusellerna.



Kaffe kopparna var populära bland det unga flickorna och det tjöt av skratt när farbron snurrade kopparna åt dem. Roligt att se när ens barn njuta av välbehag.
Vädret var kanon igår och vi hade varmt och skönt hela dagen. När det åkt kaffe kopparna två gånger ville det in i hopp landet. Och där fanns fem stycken gigantiska hoppborgar och klätter väggar med rutchkana. För en billig peng fick våra ungar vara där hur länge de ville och även det var uppskattat kan jag säga. Barnen var blöta av svett efter mycket lek och bus :)
Dax för middag och turen gick till Mc donlads där vi satt och åt och hade mysigt hela gänget.  Fick ont i fötterna efter att ha stått upp en hel del under dagen så hade varit skönt att få sitta en stund.
Maten var god och vi gick en sväng genom alla knallar men hittade inget speciellt. Tyckte att det var ett litet utbud av stånd i år. De minskar bara ner på det mer och mer tycker jag.
Barnen fick prinsesskrona och trollspö vi faktiskt köpte inne på Panduru och det var bra att vi hittade där så vi fick lite speciella barn mot vad andra föräldrar hade som köpte maskerad saker till barnen på marknaden. Både jag och N var nöjda med våra inköp. Och vi såg inget annat barn som var som våra. Barnen ville måla ansikterna som fjärillar men när vi kom tillbaka till det stället de tidigare under dagen hade gjort ansikts målningar hade de stängt :(
Vi mutade med ytterligare en karusell i stället som blev Tuff tuff tåget :)



De ville åka igen men vi sa att det fick hoppa i hopplandet i stället efter som det fick mycket mer ut av det än längre stund än en karusell om två minuter. De gick med på det och hoppade mycket längre stund den här gången en förra :)
Vi avslutade med jätte godisnapp och helium ballonger :)
Våra gäster sov över och barnen somnade nästan på en gång när vi nattat dem. Nöjda och glada :)


Å festen (stads FESTIVALEN)

-Mamma när ska vi gå på tivoli? Hur långt är det kvar? Jag vill ha en ballong då, helst en stor men det går bra med en liten också. Kommer  min kompis V  också med?

Tjat på den lille när det ska hända henne något roligt. Jag unnar henne det. Jag vet ju själv hur spänd man var när man var liten för roliga saker som skulle ske. Man var ju hur uppspelt som helst och tiden gick ju jätte sakta.

Men i morgon hämtar jag min dotter tidigt från dagis. Vi ska hem och äta lite mellis och vänta in våra natt gäster. Sen blir det ner på festivalen i stan för att gå på tivolit med barnen. Har sprat pengar för min dotters skull så hon ser verkligen i fram i mot det här.
Unnar mig inget själv på årets festival låter min dotter få ha roligt i stället. De betyder mer för mig än något annat.
Så jag hoppas hon blir nöjd i morgon :)


29 plus 5

Och jag känner mig sjuk på kvällarna. Helt lam i kroppen och jätte trött, illa mående, tung andad. I bland även yr och helt orkes lös. Jag sover mycket mycket bättre på nätterna. Vaknar prick fyra varje morgon. Jag går ju i skolan nu och det känns vill jag lova. Allt hemma blir lidande..

Jag har ingen större blogg ork just nu. Men skriver i allfalll då och då när jag orkar. Har ingen lust till dator över huvutaget just nu och jag vet inte varför..

Här kommer några bilder...




Fort fort besöker kommer strax

I dag blir det härligt besök av familjen. Min mor hennes man och min lilla syster kommer. Jag är i hetts just nu för hela mitt hem är upp och ner. Jag fick för mig kl 21 igår kväll att jag skulle börja möblera om och byta mitt rum mot min dotter haha. Hä'r ser ut där efter. Jag orkade bara halvvägs till jag akut fick äta och sen slockande jag i sängen ganska fort där efter det.

Så nu är det brottom kan man säga..
Aja det hinns väl.. har fått upp baby sängen nu och den ser så ensma ut och nästa på lodsas. Ska det verkligen ligga någon och skrika i den om ett par månader?? Läskigt men samtidigt jätte kul.
Nej jag hinner inte blogg nu måste diska måste röja måste ställa möbler på platts och helst dra över med damsugaren några härliga var så folk inte tror att de är utom hus i grus åsen utan INNE hos mig kram


Min bebis är aktiv


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!