geting bo

Vi har käkat nu, men gud vid fick rusa in i husvagnen för att vi blev överfallna och attakerade av ett gäng dumma getingar. Sjukt mycket sånt här. Och jag är liv rädd. De gjorde så ont i morse att jag hälst av allt inte vill vara med om det igen.

Barnen har fått glass och vi sitter utanför kiosken och N klagar över sina hunda myggbett hon har på foten som kliar. Jag vet precis vad hon pratar om efter som jag hade det så bara för några veckor sedan. Det är grymt (alltså inte roligt) vad det kliar och kan irretera. Våran kväll blir film som igår och jag hoppas verkligen att jag kan sova i natt. Om det blir lite varmare kanske barnen får ta ett dopp i sjön senare. Men vi får se då min dotter blir så himmla lätt förkyld. De vill jag helst undvika.

I morgon blir jag barnledig i gen men det gör inte så jätte mycket efter som jag börjar i skolan på ¨Måndag och då får jag annat att tänka på ...

Luncha i skjulet

Nu ska vi gå och laga mat i skjulet. och N är jätte hungrig. Springa fort så hon han bli mättis. Barnen leker i lekparken och vi har kört några spel på face. Nice to be here.. Hörs kanske sen om jag hinner oc har lust..

Vi campar

Frilufsliv och frisk luft är skönt. Jag N , V och min dotter drog till en husvagns camping igår över helgen bara. Hennes moster har husvagn ståendes på en camping långt ute på landet. Vi kom hit rätt så sent igår men vi hann i allfall med att göra några trevliga saker.

N visade oss runt och de är ganska fint här. Tråkigt bara att vädret är som det är. Barnen sprang raka vägen till lekparken som man klart och tydligt ser från våran husvagn där vi bor. Och de är ganska praktiskt för då har vi båda över sikt över våra barn utan att vi behöver sitta i en sandlåda hela dagen och kunna sita och prata skit vid campingbordet och dricka kaffe.

Vi gick till andra sidan campingen på kvällen och lagade mat i ett köks skjul eller vad man ska säga. Och passade på att koka en termos kaffe. Jag hade sådan sprängandes huvudverk och viste inte riktigt vart jag skulle ta vägen. Och inga alvedon hade jag med mig heller. Smart eller hur?? Så vi hemsökte alla husvagnar haha nej men, de kom förbi en tant vid toaltterna senare på kvällen och jag frågade henne om hon viste i fall man kunde köpa huvudverkstabletter på det här stället. Men hon sa att man inte kunde det men att hon skulle se efter i sin husvagn i fall hon hade alvedon där. Hon hade en och med den verken jag hade i skallen viste jag att en var lika med noll. Men värt att prova i allfall bättre än inget.

Jag tog den och barnen hade fredagsmys i husvagnen med film på N.s dator chips och dricka. Det gick över förväntan att natta barnen på kvällen sen. Båda somnade som stockar och jag och N kunde feta igång en film till oss själva. Hon hade inte sett twilight och jag ville visa henne den. Hon tyckte den var bra men datorn dog precis innan slutet hehe.. Får se om vi ser klart slutet senare.. eller ej.. men det hoppas jag. Nog kul att se nästan en hel film utan att se precis slutet.

Jag sov dåligt den här natten. Huvudverken släppte inte och bädden var för trång att sova på och min dotter gnisslade tänder i mina öron och sparkade mig i ryggen och jag fick inte ro på en ända sida jag låg på. 06 i morse hade jag fortfarande inte somnat och åtta på morgonen vaknde jag till efter att precis hamnat i sömn. N och V skulle ut på toa.

Skit det samma, ingen i dee att hänga läpp. Jag klev upp strax efter nio och jag och dotter gick till sjulet och bryggde kaffe. Tillbaka i husvagnen så plockade jag fram frulle och vi alla käkade. Skulle till att försöka bädda i ordning i husvagnen när jag blev geting stucken på handleden av en liten sketen geting som kröp in i jack armen. Jag svullande upp som en tok men N hade något mirakel kräm som däpade det hela ganska fort. Nu har jag bara ont inte alls lika svullen. Vi har diskat och tagit oss en fika. Barnen leker fint i hopp och solen tittar fram då och då men det blåser som bara den. Vi ska vara här till i morogn sen blir det sivilisationen igen..


Helvetes promenaden

17 att behöva gå genom halva staden för att komma till mvc. Nu kanske ni tänker men åk buss då?? Och de är inte ett alternativ för oss när jag har min dotter. Hon kan inte åka buss eller bil utan att bli jätte dålig och kräkas och få ont i den lilla magen. Och ATT henne åk medicin för 15 buss färd känns inte heller okej då hon blir dåsig gnällig och jätte trött av den.

Nej det blir att samla mod kraft och klappa sig själv på axeln några gånger för att orka gå  den långa biten med foglossning och en vagn som drar åt ena hållet och sjungervärsen. Man märker att det börjar dra i hopp sig att sluta med vagn nu för min tre åring. Hon är så tung och vagnen är kaass.

Långa streckor måste jag dock ha den för hon orkar inte gå med sina korta ben 3km

Aja Mvc besöket var över på en halvtimme och promenaden dit tog typ nästan en timme. 40 min tar det i vanliga fall när jag inte är gravid. Allt var bra. alla värden var bra och jag följer min egen kruva på måtten och bebisen hjärljud låg på 135 i dag.

Jag har lågt blodvärde eller vad det heter. Blod tryck menade jag 99 genom 60

Magbild vecka 27 plus 6 i dag:


Uppdatering

Min dotter är så tjurig fast hon har fått nya sol glas ögon rit block och valt ny tandborste. Grin och pip vad jag än gör. Nog om det jag ska i allfal gå på bio i kväll. en höjdpunkt. Ska bli riktigt nice. Var evigheter sen jag var på Bio. Ett år eller nått.

Vi har varit med J nu på förmiddagen och varit och handlat på hemköp lite viktiga saker vi behövde i hemmet..
Nu blir det lite vilan sen disk och vidre ner på stan  igen men j för att hämta ut bio biljetterna..
Hare och Kanin


Bio besök bokat

Jag och J drar på bio på Tisdag kväll, barnvakt är ordnad och jag längtar redan *ler med hela fejjan* Vet ni vad jag ska se???
ECLIPSE så klart!!!


Min lista OM att vara gravid

Jag fick reda på att jag var gravid: 
februari 2010
Såhär fick jag reda på det:
 
Jag gjorde ett avgörande gravidtets test av den digitala formen som visade GRAVID 3+
Detta gjorde jag efter att ha fått beskedet:
 
Jag blev glad i kroppen först och massa tankar for i genom huvudet. Sen sms ade jag min då varande kille. Han vill inte ha barnet och blev förbannad och sa en massa om hur jag förstör hans liv. Precis som det skulle vara enbart mitt fel att jag blev gravid. Jag gjorde slut med honom samma dag.
Jag tror det kommer att bli:
Jag tror det kommer bli en liten bebis
Det här undviker jag att äta och dricka:
alkohol så klart, vissa chips, feta ost och viss huvudverktstabletter mm
Lukter som jag inte klarade av i början: 
Alla lukter är jag fortfarande kännslig mot som svett, andedräckter viss boddylotion mm
Följande små egenheter jag fått:
Jag är mer irretard på folk och ting, jag sover inte jag blir lätt ledsen jag känner mig inte glad :( 
Första gången det rörde sig i magen:
vecka 17
 Första gången det började sparka ordentligt:
 vecka 21
Såär kändes de första sparkarna:
 bubbel och sprattel typ
Musik jag spelar för bebisen i magen:
Ingen speciell.
Magen började synas: 
Redan från vecka 12 
Såhär kände jag vid ultraljudet:
Lilla underbara människa vad jag är glad som kommer få ta del av ditt liv och bli din mamma :)
Första gången jag fick höra barnets hjärtljud kändes det:
Jag hörde inte riktigt det gick så fort och snart sa BM Ja 130 slag i dag.. hmm
De första mammakläderna var:
En svart tröja med BEBIS tryck på magen. 
Mina favoritmammakläder:
Det är sommar och hetta så för till fället så svalt som möjligt och helst ingeting alls :/





26 plus 4 BILDER från i dag :)


Här ligger vi och slöar. Jag och min baby ...

bild036 (MMS)

Här ligger vi och slöar. Jag och min baby mage. Snart blir de mat och en kvälls promenad i skogen. De längtar jag riktigt mycket efter. Ska andas natur! Skogen here i come


Ha ha gissa vad jag gör? Bara ett få tal a...

bild033 (MMS)

Ha ha gissa vad jag gör? Bara ett få tal avsnitt kvar nu innan jag sett alla sesånger av unga mödrar danmark. Har kollat i några månader nu. Tror i alla fall de är tre. Ska se alla sesånger av unga mödrar norge också. Undrar varför de inte gjort sådana här avsnitt från sverige än. Hoppas på att dem gör de.


Äntligen regnar de. Gud vad fantastiskt. S...

bild024 (MMS)

Äntligen regnar de. Gud vad fantastiskt. Sitter och avnjuter detta regn från min balkong. Och snart snart kommer min kära vän med mina efterlängtade magnesium tabletter. Hoppas den gör underverk hos denna trötta gravida mamma. Längtar efter efekt!


Ligger och kollar på unga mödrar. Har var...

bild023 (MMS)

Ligger och kollar på unga mödrar. Har varit en otroligt lång dag. Dagar som denna borde inte finnas. Så sjukt sjukt seg och tung dag. Må morgon dagen bli bättre. Full vecka tjugo sex i dag. phu


Hett

Jag har inte ens orkat ta fram datorn de senaste dagarna. Ärligt så smälter jag bort. Jag är yr och konstig och dessutom har jag ont i hallsen. Allt började i Söndags efter jag varit och badat med vännerna hela dagen :(







Jag badade hela mig 3 gånger och var i ganska länge.  Och det tog ut sin rätt kan man ju säga på kvällen när vi kom hem sen hade jag 38 grader varmt i mitt v rum. Min dotter var helt ill-röd i ansiktet när hon sov. Själv har jag bosatt mig på bäddsoffan som jag skrev i ett tidigare inlägg. Min dotter sov oroligt den natten och jag flyttade henne till hennes mini bäddsoffa med prinssesor på ut till mig i v  rummet för att luften stog helt still i vårat gemensama sovrum.



Hon ligger och sover med vidöppna fönster i endast trosor och tunt lakan :( Stackars henne så varm hon var..
När jag vaknade i Måndags hade jag så fruktansvärt ont i hallsen och kände mig som en yr bolle hela dagen och mådde helt jävla otroligt dåligt. Min dotter och jag låg inne på varsin sida om bäddsoffan med fläckten igång och kollade barnkanalen hela dagen och spelade lite memory och pusslade något pussel. Vi hade balkongdörren helt stängd och lakan för fönstrena för att minska sol insläppet och hetta. 38 till 39 grader i vrummet igår och cirka 35 grader ute på balkongen :(






Inte för att klaga med gud vad jag vill ha regn och lite svalare. De är hemskt att vara sjuk och dålig med ett barn som överhuvutaget inte tål värmen som blir slö och hängig. Vi har druckit flera flera lite vatten och jag har tvingat i min dotter tills hon gråter och inte vill mer. (Inte allt på en gång och det blir pip och gnäll för att hon tycker de är tråkigt att dricka när hon inte är törstig) men det är såå viktigt för henne att dricka nu i denna tropiska hetta.



I morse vaknade min dotter helt ynklig och genom het av svett vid kl 06:00 och ville inte sova själv. Jag flyttade ut henne till mig och hon drack en massa vatten och somnade om. Kl nio vaknade jag och då hade dotter fortfarande inte vaknat och nästan halv elva tänkte jag att hon får inte ligga Kvar där hon låg utan förflyttade henne till min sida av sängen och feta i gång fläckten. Ungen var som ett hav av svett. Hon vaknade till lite och pep att hon hade ont i magen jag gav henne vatten som hon drack och somnade om med vatten flaskan i munnen. Men gud tänkte jag är hon sjuk?? Tog febern men ingen feber och hon ville inte riktigt vakna i morse. Jag ringde till hennes pappa som kom och tillslut vaknade hon.. Hon åt fyra mackor till frukost och drack massor med mer vatten och fick ett 25 gradit lego bad sen var hon som en ny tjej alltså. Pigg igen.. Tror hon fick någon släng av värme shock eller något :/




100 grader

varmt här och naturligtvis kan jag inte somna.. Har tagit av tecket från påslakanet ( på tiden va ) för att nu tycker jag absolut det är för varmt. Har bosatt mig på bäddsoffan i v rummet med balkongdörren på vid gavel. Bebis gör volter i magen just nu och de är högt obekvämt. Inte alls mys inte när man ska sova och är super trött. det bränner och svider fortfarande under höger bröst och smörjer som en tok med Alovera  gelly som ger svalka och det känns skönt.

Min dotter därimot sover som en stock.. Nej ska väl återgå till kudden igen...


07:57

Och jag är redan vaken. Min natt nja sovit dålgt.  Börjar i skolan i dag. En vecka innan skolan stänger. Tror ni jag kan gå? Nee inte det, har sovit as dåligt nu i tre nätter och de grymt obehagligt att vara människa på dagen sen. Har precis hört av mig till skolan och berättat läget. Jag skiter i om de blir sura och tycker att jag kanse borde ha gått endå. De är min kropp som gör uppror inte deras. Och jag vet att graviditet inte är någon sjukdom men ack så många krämpor man kan drabbas av om man har otur. Så är det.
Var mulet i dag när jag vaknade, men det verkar bli lite bättre med vädret nu. solen tittar  fram.

Min syster kom igår det var trevligt. Hon bjöd på pizza och köpte hem lite gott till den feta gravida saken *ler*
Vi gick en lång promenad till Vilsta igår också för att jag ville ta ett kvällsdopp. Men fick satans kramp i magen så jag höll på dö bokstavligt talat och så hade solen blivit så kall att jag säkert hade frusit i hjäl om jag doppat mig.

Jag vi var inte där förens vid 20:00 tiden något.. Ha ha så vi gick hem igen utan att ha badat någoting. Vi ska till stranden i dag om vädert håller.. Sola och bada och snacka :D

Min dotter hade ringt på min telefon när jag kom hem. Hade glömt den hemma. Men när jag hörde av mig tillbaka hade hon redan gått och lagt sig. Hennes pappa sa hon skulle ringa igen när hon vaknade i dag. Lilla plutti saknar dig så.

I Augusti är det vi som far till skåneland. var lääänge sen jag var där nu. :( så jag måste verkligen åka dit och har en stor vilja till det också!!!

Nu har skolan hört av sig. i morogn ser det inte heller ut att bli skola. De ska ha friluvsdag och paddla kanot och gå långt. hahaha de är det sista på jorden jag klarar av fan, så de blir antagligen ingen skola förens tidigast onsdag då.. hmm


VARMT!!



Här sitter jag i bh hahaha, orka annat. Varmt. Vill bada. undrar om jag kan få med min
till det. hon kommeri dag. skönt med många syskon kan man välja och vraka och aldrig behöver man vara ensam om man inte vill. Ont i huvudet har jag också och dricker koppiösa mängder vatten som ändå inte rättar till det onda i huvudet. De ska fortsätta vara varmt ett bra tag till i allfall om man litar på Väderleken..

Men de är härligt med sommar, även om det är lite för varmt i min smak just nu vill jag inte byta detta mot kall vinter och minusgrader. never ever..


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!