Ytterligare en varm dag

Och jag blev veckt av en liten treåring som inte kände för att sova särskilt länge till när kl var lite innan nio. Sen pep min telefon, det var N som frågade vad jag skulle göra i dag. Jag svara att jag inte viste. Kunde ju knappt tänka hade precis slagit upp ögonen. Hon hade sin mammas bil så hon skulle tydligen till stranden. Det är långt i från vad jag pallar i dag. Har sovit så otroligt dåligt i natt.
Inte blir de bättre av att folk på gatan inte håller käft efter kl tio på kvällen utan ska tjoa och tjimma långt in efter midnatt. Skrika latja gapa skratta. Om de håller på så här i natt också vilket det gör var förbannade kväll/natt tänker jag ringa störnings jouren. Helt sjukt irreterande är det. Fattar inte folk att kl är mycket fast de blir mörkt vid halv tolv?? På vintern är det knäpp tyst ute efter typ sju eller nått bara för att de är mörkt ute..

Kl är bara lite över tio och termometern visar redan 23 grader varmt, dotter är hemma från dagis för att dagis gården blir 40 grader varmt om dagen och det är oftast ute och det klarar inte min dotter av. Hon blir värdens jobbigaste när hon blir för varm och slö. Så hon får vara hemma i dag också. I morgon skulle de tydligen ge mig sig lite igen med värmen så då får hon gå. På Lördag reser min dotter 55 mil här i från. Och gud vad jag har ångest över det. Så långt utan mig :( Jobbigt. men så är det alltid när hon ska i väg och jag inte ska följa med det är bara till att vänja sig. Bebis i magen håller låda nu när det är varmt och de är härligt. Då känner jag mig gravid på riktigt. Och inte bara en fet mage som putar somär tyst och stilla inuti.

Min syster är fortfarande här och hon har sin kvinnliga sak och de är inte så kul för henne för hon är på rätt surigt humör och det smittas efter som jag är så kännslig för presoner som är på dåligt humör. Även om det inte säger något känner jag det på en gång. Och särskilt om dem står mig nära. En verklig människo kännare det är jag det :/

Igår kväll hade jag lovat att hjälpa syster med hennes blogg. Men jag var på rätt pissigt humör så jag gjorde bara bakrunden till henne än så länge ERICAS BLOGG  Min syster är bara 13 år och är minst av sju barn.. Jag är älst.. I bland kan de vara si och så med det. Men det funkar är ju van haha



Dotter har hittat en dagis kompis och de l...

bild015 (MMS)

Dotter har hittat en dagis kompis och de leker jätte fint i hopp. Kul att se. Jag har också badat i dag. Tror de eller ej men de är sant. Snart ska vi hem har varit här ett bra tag. Och barnen ska få wofflor till middag. Kram


Nu är det dax att svalka sig lite med en g...

bild013 (MMS)

Nu är det dax att svalka sig lite med en glass. Sen ska jag bada lite med min dotter


Gud de börjar bli ganska jobbigt att gå nu...

bild009 (MMS)

Gud de börjar bli ganska jobbigt att gå nu. Ont i fogarna som fan. Men hur som helst har vi kommit fram nu. Dotter och min syrra sitter och äter äpple. Själv dricker jag kaffe och solar ryggen. Varmt och skönt i dag. Och vi har med oss varm korv på veron


Nu är de full fart i magen. De gillas. Lov...

bild002 (MMS)

Nu är de full fart i magen. De gillas. Love to you baby


Min dotter har vaknat. Oj oj hon sov som e...

bild001 (MMS)

Min dotter har vaknat. Oj oj hon sov som en stock hela natten och vaknade kl tio! Längsta hon sovit på väldigt länge. Nu väntar vi bara på att syster ska vakna så vi kan dra till Parken badet.


Nu är detta bara en test för att se om jag...

bild000 (MMS)

Nu är detta bara en test för att se om jag kan mobil blogga med den här telefonen och hur de ser ut. Nu skickar jag! Puss


27 grader i dag

Hellu!! Har inte uppdaterat på ett tag. Har haft lite mycket att göra. Igår var vi i Järna och träffade släckten och min dotter var me. Min mor fyllde år så vi var bjudan på kalas :) De var trevlig och tårtan var god. Men sen fick jag magknip som vanlig och sura uppstötningar.Mindre kul. Så låg i magsmärtor största delen av eftermiddagen och jag och min syster gick till Q8 macken för att införskaffa samarin. Dem hade naturligtvis inte de där, så jag köpte Novalucol. Men det hjälpte inte. Så min mamma satte sig i bilen och körde och köpte Samarin till mig och det hjälpte ganska bra. Sen bjöd hon på pizza på kvällen och min minsta lilla syster ville följa med hem. De gjorde hon.



Min dotter fin i håret och nya kläder innan kalas hos mormor.



Hittade en kapsyl på tågstationen i Strägnäs som hon hade roligt med i väntan på ersättnings buss :)



Söt



Äntligen hemma hos mormor och min dotter fick leka med de roliga lek sakerna :)



Min lilla syster H och hennes kille A :)
de stannde inte så länge och jag har precis bara säga hej.



Mammas keliga katt elvis :)



Min syster son E tar sig ett bad i mormors badkar.



Mormor och min dotter skapar :)



Mor mor och barnbarn :)



Lill kusin vill också vara med på ett hörn



Måla och skapa tillsammans <3



När vi kom hem sen efter mycket och men men krongel av bussar och tåg ville min dotter ha choklad puffar med mjölk. Efter det så bokstavligen rasde hon i säng. jag och syster yster bäddade till henne i min dotters rum och halv tolv sov hela huset. I dag är en ny dag och det ska bli hur varmt som helst :)


midsommar dagen och full vecka 23



Tiden och min gravididtet står helt still. Bebis i magen känner jag bara då och då inte alls mycket. Har blivit rädd för förlossning när jag tänk på det :(
Och rädd för om allt går vägen eller inte.
Mycket oro svårt att sova och myr kryp i benen.
jag vägen ungifär 74kg och har gått upp 14kg *inte gilla*
Men det hör ju en gravididtet till. Hoppas jag orkar gå ner allt efter barnent är fött,
Barn namn jag kan tänka mig:
Vid pojke Tino
Vid tjej Texas


Midsommarafton 2010

Glad midsommar på er! Hur har ni det? Ska det ut och firas och stå i?  Allt har bara gått fel här dem semaste tiden. Och jag känner inte alls för att fira någon midsommar i år. Inte ett ända dugg känner jag för det. Droppen var väl igår när vi besökte parken badet jag min dotter och hennes pappa :( De hade kunnat bli en super trevlig dag men när vi kom dit jag skulle ta upp min kamera och mobil ut påsen märkte jag hur det i botten på påsen simmade runt i flera cm av cocacola :(. Plak plask och gupp gupp :^(. Kameran var helt genom dränkt och lika så min telefon. Inanför displejen var det fullt med coca. Och vippade jag telefonen sida till sida såg jag hur det ran där inne och skvalpade >:( Särade på allt som gick att ta loss torkade rent både telefon och kamera men båda två är lika dö som Ötzi Alpmannen.

Ledsen jag blir :( Så vad göra.. Jo fick sitta där hela dagen och hålla rätt go min för min dotters skull. Men tillslut tappade jag all energi och ville bara hem. Jag satt och grubblade hemma ett tag tills jag tog ett beslut att sälja en av mina datorer för att kunna köpa ny kamera iallfall. Har ju en annan telefon jag får tillbaka på Måndag som jag lånat ut till Nina. Så den får jag tillbaka.

Så nu fick jag den såld i allfall. Och det känns inte så bra det heller efter som den datorn blir ju personlig typ. Hmm
Mycket med det jordiska. Och min dotter är sjuk nu hemma hos sin pappa och så ska man i väg och fira nu på dagen. nog kul :(


Parken Badet

Hej, jag orkade inte uppdatera igår. Jag har de lite svårt med min dotters betende just nu och vi föräldrar vet varken ut eller in. Så jag var jätte ledsen igår kväll. Min dotter har börjat gråta och bli hysterisk när hon inte får som hon vill eller göra på sitt eget sätt. Hon är hos sin pappa den här veckan och innan dess så var hon med mig i 3,5 vecka. Utan att ha sovit hos sin pappa. Vi ska ha varannan vecka men det har inte varit så pga av olika anledningr just de här tre veckorna. Innan dess var hon där precis som hon ska. Jag vet inte men hennes far säger att det händer bara så där när vi gör något alla tre. Alltså mamma pappa och barn. Varför?
Så har det inte varit innan och jag känner inte igen det här och det gör mig som mamma både ledsen och bekymrad.



I dag är det tänkt att vi alla tre ska besöka Parken Badet. Men nog kul om hon ska skrika och gapa över hela stället så vi kanske måste gå hem. De kan vara enkla saker som att hon inte får en glass just då. Eller att hon vill sitta på en speciell platts, eller ha sin hamburgre i papper för att den är kalddig. Och de är så svårt. Jag vet inte om jag ser framimot att bada. Jo bara om allt går bra. Men också måste jag säga det att dessa skrik insidenter har bara hänt runt kvälls tid då jag vet också att dotter börjar bli trött och strejkar bara därför. Kan ju vara det och en blandning av att hennes vanliga rutiner är rubbade totalt. Hur lång tid dröjer det innan tre åringar kommer in i sin rytm igen??
Komentera gärna inlägget. Kram Zazz


Precis hemkommen från midsommarfirande på dagis

Nu är jag hemma igen, har varit på dagis och firat midsommar med hela gänet. Härligt och varmt och mys pys för hela baletten.



Lite midsommar fin fast blixten gjorde mina ögon cp.. skit samma..



Mumms vad de är gott med jordgubbar.



Dagis midsommar stång :D



Här dansas det till smågrodorna :)



Barn vid stång





Tårtorna barnen fick, vi vuxna fick ta med eget. Jag tog med en låda gubbar, röda och fina



Min dotters tårta den utan mjölk :)



Min dotter är varm



Fik och mys


Strand bilder från den 22 Juni 2010



Taget från bryggan



Nina badar för första gången i år (jeeeyyaa)



Simmar *ser härligt ut* själv vågade jag fan i mej inte bada *brr*



Fetto vecka 22+3



Solning pågår och vi fick ganska mycket färg sen på kvällen :)



Mina fötter i grön gräs


Badstranden

Ska i väg till badstranden. Men är inte alls pigg just nu. Har sovit så där bra i natt och hade lite oro och kunde inte somna direkt i går. Jag gick inte och la mig förens halv ett och det tar ut sin rätt i dag känner jag. Och så måste jag pressa i mig frukost mot min vilja och de är project bara det.
Halv tio måste jag iallfall vara här i från så jag hinner möte upp Nina vid tio som vi bestämde igår. Orka gå vill ha en cykel. Men det äger jag ingen så de är bara till att promenera. *usch så trist* Kommer kännas bra när jag väl är där men innan dess känns allt motigt.

Behöver verkligen köpa ny kattsand. Allt har stått still det senaste dagarna. Får köpa det i morogn. Middsommar blev inte som jag hade tänkt heller först skulle jag fira med min dotters kusiner, men sen blev det inget med det av olika anledning som är privat. Sen bestämde jag om för att jag var ledsen och besviken så då skulle vi till min lilla syster Elin med familj i vagnhärad. Men nu har det blivit influensa sjuka så vi kan inte komma till dem heller. Så jag får vara hemma i stället och gå till Vilsta vid tolv. De gör inget för jag dotter hennes far firar i stället. Blir lugnast så. Och så får jag vara hemma där jag har tillgång till allt jag behöver. Och slippa på att packa och göra i ordning för att resa bort.

Jag och elin träffas i stället den 23 Juli nästa månad och lilla elias fyller redan ett år den 11 Juli.. Tiden bara rusar den. Inte alltid jag hinner med ärligt talat.


Berömda foster bilden vecka 22

Barnet: Från och med vecka 22 kallas det lilla livet barn istället för foster, även om den medicinska termen fortfarande är foster. Runt denna tidpunkt börjar barnet ha en regelbunden rytm med sömn och vaket tillstånd, men kan väckas av moderns rörelser. Mängden fostervatten är ungefär 600 milliliter.



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!