Festival Min dotter Nöjd

Hon hade de så roligt igår mitt lilla hjärta. Vi kom ner på stan vid tre tiden och gick och kikade runt. Hon började sin Tivoli tur  med att vinna en nalle.
Det var vints varje gång på den. Tänkte lika bra så hon fick vinna något och inte bli besviken :)



Efter en lyckad vinst och lite popcorn gick vi i sammlad trupp vidare genom tivolit och köpte ett lite häfte biljetter till barn karusellerna.



Kaffe kopparna var populära bland det unga flickorna och det tjöt av skratt när farbron snurrade kopparna åt dem. Roligt att se när ens barn njuta av välbehag.
Vädret var kanon igår och vi hade varmt och skönt hela dagen. När det åkt kaffe kopparna två gånger ville det in i hopp landet. Och där fanns fem stycken gigantiska hoppborgar och klätter väggar med rutchkana. För en billig peng fick våra ungar vara där hur länge de ville och även det var uppskattat kan jag säga. Barnen var blöta av svett efter mycket lek och bus :)
Dax för middag och turen gick till Mc donlads där vi satt och åt och hade mysigt hela gänget.  Fick ont i fötterna efter att ha stått upp en hel del under dagen så hade varit skönt att få sitta en stund.
Maten var god och vi gick en sväng genom alla knallar men hittade inget speciellt. Tyckte att det var ett litet utbud av stånd i år. De minskar bara ner på det mer och mer tycker jag.
Barnen fick prinsesskrona och trollspö vi faktiskt köpte inne på Panduru och det var bra att vi hittade där så vi fick lite speciella barn mot vad andra föräldrar hade som köpte maskerad saker till barnen på marknaden. Både jag och N var nöjda med våra inköp. Och vi såg inget annat barn som var som våra. Barnen ville måla ansikterna som fjärillar men när vi kom tillbaka till det stället de tidigare under dagen hade gjort ansikts målningar hade de stängt :(
Vi mutade med ytterligare en karusell i stället som blev Tuff tuff tåget :)



De ville åka igen men vi sa att det fick hoppa i hopplandet i stället efter som det fick mycket mer ut av det än längre stund än en karusell om två minuter. De gick med på det och hoppade mycket längre stund den här gången en förra :)
Vi avslutade med jätte godisnapp och helium ballonger :)
Våra gäster sov över och barnen somnade nästan på en gång när vi nattat dem. Nöjda och glada :)


Kommentarer

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR!








Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!