Nu är jag halvägs

Nu har jag gått halva vägen mot mål och bebis. Vecka 19+1 i dag.. Jag mår bra, sover bättre igen. Tar i bland lergigan för att få sova. Men inte alls varje natt kanske eller mindre än en gång i veckan. Var på mvc i i veckan och allt var bra. Känner babyns sparka utan på magen nu. Längtar tills vi har den i famnen




Fostret: Små, ljusa hårstrån så kallade lanugohår täcker kroppen och till och med undersidan av fötterna. Det fina fjunet kan finnas kvar på vissa delar av kroppen efter födseln, t.ex på ovansidan av öronen. Ögonbrynen och ögonfransarna börjar markeras och på barnets fingertoppar finns helt unika fingeravtryck. Benen har nu kommit ifatt och är i rätt proportion till kroppen. Barnet ser ut som en färdig människa, i miniatyr.


Home party Alovera

Igår hade jag home party på Alovera produkter i alla tänkbara stilar. Jag köpte en gelly som ska vara bra till det mästa, finnar i fejset, små  sår (ska vara läkande) inektsbett, sol sveda, yvigt hår dagcream, rynkcerame mm.. Kan inte komma på mer nu. Vill ni se en bild på min gelly??


Jag har graviditets hormoner som yttrar sig i ansiktet då jag får finnar. Igår kväll hade jag tre stora bluppar på hakan. La cremen i hela aniktet och nu på morgonen är själva plupparna borta bar små märken kvar av finnarna. Så jag la ett nytt  lager i morse. Och detta var bara över en natt. Helt otroligt. Fick lära mig i går att Alovera är naturens egna antibiotica kan man säga. Jag ska ha en till cream sen nån gång som ska vara för mina exem och utslag och torrhy samt händer. Propolise. Men det får bli nästa månad. Hahaha jag vill ha allt (girig) Nej men


Den här creamen är fet och den gellyn jag köpte innehåller inget fett så den kan man använda över allt inne som ute på kroppen och även till spädbarn. Ska lett ha sådant när babyn kommer till rumpa och visse värse :)



Min gäster syster Erica med min dotter i knät



Min syster Malin och henns barn My som är min dotters kusin



Kusinerna bus håller picknick på vardagsrums golvet



Söt :-)



Nina och Jossan fikar



Haakon med sin dotter Patricia



Min kompis Ewa som höll i demot och presenterade produkterna



Lite produkter

Jag hade super trevligt igår men saknade min mamma jätte mycket. Får boka in en till demo när hon och hennes vän Jessica också kan komma och kanske min syster Elin :-)
Saknade dem.. Och syster Hanna och Sara men nästa gång får dem komma :-)


Mvc i dag

Nu är det liv och rörelser på riktigt i magen som jag också känner med mina händer. Mys mys.
Ska till mvc i dag för att kolla hjärt luden på babyn mm.. Och få prov svaren ätnligen (Så nervös) Hoppas det går bra :)

Tror denna bilden är tagen vecka 16, är dålig på att ta magbilder.. Är ju i vecka 19 nu ;) Får ta en ny bild 19+0 De är på Lördag. Får se om jag kommer ihåg det .. hehe

Nu blir de soffan med lite god bitar :) ho...

foto-0041 (MMS)

Nu blir de soffan med lite god bitar :) hoppas jag ej får ont imagen igen. Emilias pappa sitter mitt i mot mig och ser almant dum ut. Nej men. Nu ska jag läsa tv tidningen för att se om de kommer något bra :) hoppas :)


Jag tror jag håller på att dö. Har så ont ...

foto-0040 (MMS)

Jag tror jag håller på att dö. Har så ont i magen. I tarmar och grejs. Skulle till nina. Men min vän svarar inte när man ringer eller skickas sms. Så nu får de va för jag har för ont för att kunna resa på arslet :(


Nu blir det hämt mat. Jag håller på att dö...

foto-0039 (MMS)

Nu blir det hämt mat. Jag håller på att dö av hunger. Var med jossan på tuna park och kom hem för någon timme sen. Och nu harjag pratat länge med eva i telefon. Dax att äta. Helt ut svullten. Gott ska de bli. Pizza med feta ost bacon vanlig ost och champinjoner. Plus bearn e sås. Hoppas nu att de är lika gott som ett låter :-) zazz


Urk men får gå

Ja då var det åter igen Måndag morgon och jag ska till skolan om 45 minuter. Min natt har varit jävulsk. Men förväntar mig inget annat heller. Plågsamma RLS jag hatar det. Fy fan vad jobbigt de är. Halv sov igenom natten fick några uppvakningar för att gå upp och gå. Var tvungen till detta för benen gjorde ondare än vanlig i natt. Ska behöva stå ut i fem månader till. Min kropp är inte gjord för att vänta barn. Jag får alltid kompikationer. Gravid klåda, rls, halsbränna, fogverk mm.. Men allt annat kan jag stå ut med. Men inte mina ben. Vill hugga av dem ovan för knä skålarna. Blir så frustrerad om nätterna att jag ofta börjar grina :( Min skola blir lidanade av detta då jag har sovit dåligt och inte riktigt orkar med mig själv på dagen. Blir irreterad och trött och illamående av det. Och det finns ingen hjälp att få efter som jag har barn i magen och de kan ta sakada om jag äter medicin för min RLS.. Så ärligt talat jag tycker faktsit riktigt synd om mig själv. Inte av någon annan anledning förutom den att jag är drabbad av RLS.. Och de är inget jag bara får under gravidtet

Och i skolan kalagr det bara på mig, funderar på att sjukskriva mig

Vi var och fiska igår kväll.



Stor fiska`rn



Emilias flöte, dock fick vi ingen fisk men fiskarna var där och åt betet hela tiden. Så nog fanns de fisk i sjön alltid



De här är roligt!!



De var kallt och började regna en stund men vi gav inte upp i första taget i allafall


Vill dela med mig av lite härliga sommar foto

Jag bara älskar den här års tiden. Jag är så full av liv och energi och njuter så in i norden :-)
Har tagit lite kort sen bladen på träden slog ut nu i mitten på Maj. Jag får en härligt kännsla i kroppen när jag kollar på dessa kort :-)



En till som älskar det härliga vädret :)




Mitt barn mitt underverk



O sminkade mig själv en härlig för sommar dag



Jag älskar dig <3



MYS



Lördags godis :-)



Första besöket på stranden


Sommrigt



Gud bara älskar den här bilden



Grönt


Första badstrandsbesöket

Igår efter middag vid tre när både jag och min dotter höll på att få värmeslag bestämde vi oss för att ta en promenad till Vilsta för att doppa fötterna och få lite svalka. Vi skulle igentligen åkt till min dotters kusiner den här helgen men pga av medicin köp hade jag inte råd. Men en tur till Vilsta kan man ju alltid ta. Det var skönt att komma hemifrån också :-) Här kommer en liten video på min dotters första "dopp"


18 + 0

I dag har jag gått 18 fulla veckor.. Babyn rör sig då och då och de är hårdare puff nu än innan. Mer bonk är puff. Härligt. Mest är det på kvällen men inte alla dagar. Jag har gått upp cirka 8kg i vikt och mår bra Här kommer bilden på barnet

 

Fostret: Huvudet är cirka fyra centimeter i diameter, medan fötterna är cirka två centimeter långa. Fostret sväljer fostervattnet och kan till och med skilja mellan mammans intag av söt respektive besk föda. Om det är sött sväljer fostret mer vatten och om det är bittert så grimaserar det istället. Fostervattnet är naturligt sött och kroppen ser till att det innehåller rätt mängd av aminosyra, fettsyra, mjölksyra, citronsyra, salt, glukos, fruktos och sist men inte minst proteiner.


Sommar värmen

Igår var en helt underbar dag och kväll. På förmiddagen fick jag städat en hel del. Det skulle komma en besitnings man och kolla vår rum mm. Så förmiddagen gick åt till städ och fix. Och jag gjorde i ordning hela min dotters pyssel och rit skåp. För allt låg i en sarlig röra och nu har hon allt på sin platts, pennor, kritor, klisermärken, klipp böcker, saxar, tuchpennor, rit papper, pärlor ja allt har sin egen platts och burk nu. Lätt att hitta och roligt att dra fram och pyssla med också. Var det ju inte innan precis när jag inte viste vart någoting fans.



 Efter middagen sen efter lunch jag gick faktiskt ut med min dotter till gården. Vi har en fin stor gräsmatta så jag tog även med filt för att mysa på medans min lilla dotter kunde gräva i sanden med sina sand saker. De var ju varmare ute än inne så jag tänkte vi kunde gott vara ute en stund och få frisk luft så länge dottern bara orkade med det.

Hon satt med mig på filten en lång stund och jag bjöd henne på färska jordgubbar med glass i värmen. Hon älskar det!!



Vi var ute nån timme eller något sen gick vi in och tog det lungt. Min dotter kollade på en film på datorn och jag satte mig med kaffe på balkongen och läste tidningen. Skönt att bara vara :-)

Jag hade bestämt att vi skulle grilla på kvällen som mat. Gott..
Aå det gjorde vi men både jag och dottern och hennes pappa som var med fick årets första myggbett. Har ett bakom örat nu som kliar något så fruktansvärt *ler* Svensk sommar :) :)



Dotter somnade som en stock vid åtta tiden och jag la mig på soffan och kollade talang 2010, sen en film Släckten är värre. Men jag somnade i från den och vaknade på soffan i morse hehe.. Skönt med härligt väder så man kan vara ute mycket och bli normalt trött av det :)

I dag är det lika soligt :)


Här där jag bor

är det iallfall sommar nu. Roligt och jag njuter av det klibbiga vädret som får en att tok svettas och må illa :-)
Har varit hemma nästan hela veckan från skolan. Vi är sjukisar här. Jag har början till foglossning och de fan så obekvämt. hmm
I dag blir det städ och fix. Får någon besiktnings man här som ska kolla ventilationen i lägenheten.
Vet inte till vilken nytta men det vet säkert dom. Får jag hoppas iallfall.. Härliga väder jag blir så lycklig av det.
Hehehe
Skulle ner på stan en sväng igår kolla i Drag Queens på Spring Pride festivalen. Men det var inget. Jag hittade inget iallfall. Enligt tidningen skulle det börjat igår och hålla på till söndag. Men vad mina ögon såg så var det ingenting. Jag köpte foppa tofflor till dottern i stället och gick hem.



Fick gjort någon nytta igår i varfall. För varmt att laga mat så det blev hämt mat igår. Thai.. Wokkade nudlar med bambu och biff..  Så jäkla gott. Älskar det. Men dotter var inte så förkjust att äta, och åt inte alls så mycket. Stackars liten..

Kvällen då. Dotter somnade tidigt. *lilla gumman* Själv låg jag och halv kollade på tv. Först: Kniven mot strupen på tv3, sen fortsattes kvällen med grann fiejden haha. Surare och negativare gubbe än han som det handlade om igår får man leta efter. Och de är inte ens säkert att man ens hittar någon gubbe eller tanta lanta som negativare och susre än han. haha det skulle varit jag själv då *nej men* Han tog fan i mej priset haha. Jag skrattade flera  gånger åt honom. Inget var bra allt vara bara surt hehe

Så vet det med det

Första riktiga sommar dagen

Gud vad skönt det har varit i dag. 24 grader varmt. Jag har suttit på balkongen hela dagen. Solen kommer ju inte förens vid tre. Så vid tre fram till nu har jag solat mig. Så härligt.

Jag är hundvakt till Fanny så vi ska snart gå ut till skogen. Härligt för henne och härligt för mig också.
Har haft en bra dag i dag.
Pratade nån timme med min lilla syster Sara i telefonen igen. Vi skojade på där i luren till och från och fick oss många goa skratt. *ler* Jag bara måste träffa henne den här månaden på något sätt. hmm.

Har precis käkat middag och i kväll blir det massa nya filmer att se på datorn när solen lagt sig. Nu vill jag UT igen!!

Det har kommit små små blad i det jag planerade för några veckor sedan. I balkong lådan..

Ja just det min dotters pappa hörde av sig. De har ju åkt till Ullareds camping över natten och kommer hem i morgon kväll. Lillen hade blivit bil sjuk och kräkt i bilen. Nu blir det till att alltid ha medicin hemma för sånt. Stackars liten. de är ju inte första gången det händer...
Kram på er alla och sola ordentligt nu för i morgon blir det svalt igen

Jag bara måste dela denna ur gulliga bild. Bilden till hör en tjej på facebook. Det är hennes katt men hua vad söt jag dör!!

 


Stora Ultra ljudet

Mitt internet har legat nere. Skit tråkigt, men nu kan jag skriva igen. I dag kl 10:00 var mitt stora ultraljud. Fasen vad den växt. Haha låg upp och ner. Den stog på huvudet. Hehe  16 + 6 i dag. Har blivit flyttad så många gånger nu att jag tappat räkningen. Oron har släppt allt är bra, den växer som den ska. Och hon sa det är en, nej det säger jag inte. För vissa vill ju inte veta.. haha Men jag vet var det blir :-))
Och det jag kan säga är att det blir en bebis.. ho ho..

Känns som jag inte har något att berätta.. kollar webb tv när jag blir utråkad. Unga Mödrar..
Min dotter åker till Skåne med sin pappa i morgon.. Hoppas det blir bra för henne..
Nej jag orkar inte skriva mer just nu
Tog nya mag bilder igår. Lägger väl in det nya Ul bilderna här så småning om..
Men det blev sååååå dåliga är skit besviken.. Hon tog fan ut det dåligaste vinklarna.. Tur att jag inte behövde betala för dem i allfall..
Nej nu blir det webb tv Kramiz

Och fina blider jag tog i kväll

Vill finna ro och gjorde lite hemma gjorda harmoniska ljus. Känner mig  mycket bättre efter ha fått umgåtts min dotters pappa hela kvällen och tokas med att spela memorry. Nu ska jag i säng ville bara visa korten på ljusen jag jag tog


 

 

 

 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!