Vaknade med ångest finns 2 anledningar till detta

Ja det ena är ju att jag blir barnledig i morgon och vet aldrig vad jag ska göra av tiden som helt fucking ensam. De är så outhärdligt tråkigt och tiden står helt still. Jag kommer aldrig komma över det alltså. Never ever.

Det andra är mina tankar kring vändningen nu på Måndag.
Tänk om jag får ont, tänk om jag får kräk känslor och spyr rakt ut över allt och alla.
Tänk om det inte lyckas vända babyn. Då blir det en högst onormal förlossning för min del. Något jag inte varit  med om tidigare och för mig är det ju helt okänt. Vilja ha ett sår i magen. Nej man ska ha ont i underredet efter en förlossning inte ha ett jävla sår i magen. Helt onormalt för mig. Där finns ju inget hål för bebis att komma ut.
Vi är ju skapta för att där bebis kom in ska den också  nio månader senare komma ut eller??

Jag vill helst av allt bara sitta stilla och gråta i dag. Jag känner mer helt värdelös även om detta omöjligt kan vara mitt fel.  Sandra som tänker i sidotankar om allt. "Jaha men efter snittet då (om det nu blir det) Kommer mer komplikationer då eller? Varför har den inte vänt på sig egentligen? Hmm något fel?"

BB väskan är i allafall snart helt färdigpackad. Och min plan om det blir snitt spricker ju. Då kommer jag inte komma hem på en gång som jag vill. Fan vad jag avskyr sjukhus läkare och doktorer. VILL INTE VA MED LÄNGRE!!

I min BB väska har jag packad ner, tre nya ombyten och en pytte mössa till bebis. Amningsinlägg och värmedynor till brösten åt mig. En gosig filt till liten och två gosse djur som jag ska slänga in i maskin först. Fleece overall och ute mössa och raggsockor till bebis. Ett par vanlig sockor till den lille slank också med. Och två nya nappar. Jag tror det är allt jag behöver till den lille sen när den kommit till världen. Jag hoppas hoppas att allt går bra *biter på naglarna*
Till mig själv då?? Jo jag har packet ner hemfärds kläder till mig. Efter som att jag inte kommer kunna ha mamma kläderna när vi far hem sen. OBS: Att hemfärdskläderna är i en större storlek än vad jag har som icke gravid. Tror det är stl 44 i byxorna. Det kommer ju kunna passa sen. Man är ju inte slimmad från början heller. Sen packade jag ner lotion,balsam,schampo och hårborste. Nya underkläder och två amnings behåar. Mjuk pyjamas åt mig långa byxor och linne. Läppsyl och handkräm. Batterier till kameran och tandhygiens saker samt deo.

Det jag också vill ha med som inte är nedpackat än är; Kameran så klart, plånbok samt pengar, bindor och en bok att läsa. babyskyddet för hemfärd åker ju sidan om. HAHA..
Topps och ett par mjukisbyxor till mig.. Ja jag tror inte jag behöver så mycket mer än Ipren och Alvedon till efter värkarna.. Hmm förresten får man sådana om man gör smitt? Dubbelt ont i sådantfall.. Både i såret och i livmodern. Aj fan, jag kommer döö


Kommentarer
Postat av: Suss

Det kommer gå bra. :) du e duktig!!

2010-09-25 @ 10:10:43
URL: http://http:/
Postat av: hårprodukter

Hej

Super fin blogg du har. Och Lycka till med alt.

Om det skulle have din interesse så syntes jeg du skal joine vores banner partner/affiliate. der har du mulighed for at tjene % på de salg der kommer via dit site. Pt satser vi kun på <a href="http://www.fixatilldig.se">hårprodukter</a> har alle typen av märken. fx.

<a href="http://www.fixatilldig.se/dfi-c-57_126.html">d:fi</a>

<a href="http://www.fixatilldig.se/american-crew-c-57_279.html">American Crew</a>

<a href="http://www.fixatilldig.se/maria-nila-c-57_151.html">Maria Nila</a>

Om dette inte skulle have din interesse så undskylder jeg.



Kolla evt her får at se hur vi anbefaler man skriver får at få salg. (http://fixatilldigbanner.blogg.se)



Men igen super fin blogg och ha en trevlig dag.

Mvh

Kent Ellegaard

http://www.fixatilldig.se

2010-09-25 @ 16:31:05
URL: http://www.fixatilldig.se

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR!








Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!